Produkter

Kurser

Udvikling og integration af dit Sjæls Potentiale i Den Ny Tids Energi

DKK 6,650.00 (including 25% moms)

Aquarius Ascension Grundforløb over 8 uger -  Online


Ascension er en proces der foregår om vi er bevidste om det eller ej, om vi ønsker det eller ej. Dette forløb støtter dig i den proces så den forløber optimalt.

Forløbet er kanaliseret i samarbejde med den Ny Tids engel Aquarius og Metatron m.fl.

Føler du dig kaldet til at deltage, er det fordi du fra sjælsplan også har en opgave i forhold til jordens og menneskehedens Ascension.

Online Kursus

DKK 8,000.00 (including 25% moms)

Velkommen ind i Englenes Kærlighedsfyldte Rige.

Træd med ind i Englenes rum og lad dig løfte, inspirere og heales af de fantasiske høje kærlighedsfyldte energier.

Du modtager et Online Kursus, på 8 moduler, hvor du hver gang kommer i forbindelse med en ny engels energi og healing.

Du får kontakt med de forskellige engle, og bliver ført ind i hvordan du kan arbejde med dem. Hver gang er der GUIDEDE HEALINGS MEDITATIONER  med dine engle  

Online Kursus over 6 mdr med Gudinde Arketyper

DKK 5,555.00 (including 25% moms)

Velkommen til et magisk rum med fuldspektret Gudinde energi og kraft, Er du klar til at lade det hele vågne og udfolde sig i dig?

Det guddommelige feminine arbejder ind i 12 feminine gudinde arketyper, 12 chakras, 12 energi healinger og aktiveringer, der vækker din fuld spektrede gudinde kraft til live fra de dybeste arketypiske ur lag I dit væsen til de højeste og fineste energi og bevidstheds frekvenser I din spirit.

Jeg har arbejdet med det guddommelige feminine i mange år. Gudinde energi, og præstinde hvervet flyder stærkt i mine årer, men dette har helt nye vinkler, dybder og højder. Det er Full spectrum Goddess power, I den Nye Gyldne Tid

Forløbet er tilrettelagt, så du over 6 moduler fordelt på 6 måneder, modtager en Gudinde workshop i din indbakke, og kan arbejde med healingen, meditationerne m.m frem til næste workshop.

 

- En samling af de bedste healinger til dit smukke hjerte

DKK 999.00 (including 25% moms)
DKK 7,777.00 (including 25% moms)