Produkter

Webinars

Selvkærlighed in Action

Din Indre Lovestory

Når modsætninger mødes I kærlig balance.

Sådan skaber du balance mellem din højeste drivkraft og din dybeste kraft.

på denne workshop vil du kunne Heale de ubalancer der gør, at dine idealer og din spirits utrættelige energy kører din menneske del I sænk, med overbelastning.

Workshoppen vil være god for Dig der lever af dine ideer, lever af dig selv, har din egen business og alle der kan opleve at køre sig selv I sænk, overbelastning med høje idealer og krav til sig selv.

Særligt lysarbejdere vil kunne bruge dette, fordi I netop har adgangen og forbindelsen til spirit hvor alt er let, hurtig energi, og det kolliderer nogegange med den tungere langsommere energi her på jorden. 

Jeg guider dig igennem en proces hvor du kommer ind dine arketyper “LYSKRIGEREN” OG “MENNESKET”

De to kan nogengange trække I hver sin retning, og det skaber ubalance I dit system, de har begge fantastiske ressourcer, og når mødes og arbejder sammen, er du I sandhed ustoppelig

Jeg guider en kanaliseret healingsproces I en meditation hvor Spirit viser hvordan vi får de to kræfter forenet I dyb, sand kærlighed I dit indre.

Det bliver det smukkeste kærligheds eventyr, der handler om balance, og Selvkærlighed in action. Eventyret starter indeni

 

DKK 444.00 (including 25% moms)

Forbindelse, Kommunikation, Inspiration og Healing fra DIN sjæl

SOUL TALK WORKSHOP

Vil du gerne kunne forbinde dig og kommunikere med det mest kærlige væsen I verden, et væsen der altid vil dig det aller bedste?

Vil du gerne have vejledning fra den bedste ekspert, der kender dig som ingen anden? En der ser det største I dig?

Vil du gerne have inspiration dagligt, der sikrer dig, at du bevæger dig på den vej der får dit hjerte til at synge?

Så er SOUL TALK lige dig.

Du vil få gen åbnet og installeret et måske missing link I forbindelsen mellem dit hjerte og din sjæl

Du vil modtage en dyb healing af de eventuelle programmeringer og traumer der kan være en del af årsagen til, at sjælens stemme er blevet trængt I baggrunden

På denne workshop bliver du via en guidet meditation taget med ind I din sjæls frekvens af kærlighed, lys, indsigt og visdom. Og du vil efterfølgende have meditationen til evigt eje, og mulighed for at forbinde dig dagligt og tale med din sjæl.


DKK 777.00 (including 25% moms)

Sådan Åbner Du Dine To Primære Feminine Guddommelige Kraftcentre

På dette Gratis Webinar får du Clearet, Åbnet og Healet dine to Feminine Guddommelige Kraftcentre. Portaler i din krop der forbinder dig både med dit dybeste og højeste væsen.

Dit Womb space og dit Hjerte

Det bliver en anderledes, engagerende og dybt healende session, der indgår på Kurset Full Spectrum Goddess.

Du kommer til at lave både Guidede Meditationer, Fysiske øvelser og Dans. Alt sammen hjemme i dit eget trygge rum, Guidet af mig og de Gudindekræfter der arbejder både i og omkring os.

Jeg vil også fortælle dig om mit nyeste udviklingsforløb for kvinder "Full Spectrum Goddess" der er et magisk rum med fuldspektret Gudinde energi og kraft. 
Det Guddommelige Feminine arbejder ind i 12 feminine Gudinde Arketyper, 12 chakras, 12 energi healinger og aktiveringer, der vækker din fuld spektrede Gudinde kraft til live fra de dybeste arketypiske ur lag I dit væsen til de højeste og fineste energi og bevidstheds frekvenser I din spirit.

DKK 0.00 (including 25% moms)