Produkter

Workshops

Hent Koder og symboler, vær medskaber af New Earth, Den Gyldne tid, og det lysende menneske

DKK 777.00 (including 25% moms)

Ascension Master Light Warrior

Alle der er kaldet til at arbejde med jordens opstigning, Ascension, Lys til, på, i Jorden bærer i sig koder, nøgler der kan ankre den Nye Jords frekvens og energi på og i vores jord, vores dimension, og på den måde være medskabere af den Nye Gyldne Jord, Den Gyldne Tid.

Det er NU kære ven, du kan vælge at træde i kraft med DIN kraft, være den bro, det anker og træde ind i den Nye Jords Frekvens, være med i fødslen, skabelsen også af det Nye Lysende Menneske i dig.

 

Ve Ba Levi Yeshua - Magdalene

DKK 777.00 (including 25% moms)

Er du klar til at åbne dig selv for Kærlighed og forening af det maskuline og feminine i den højeste kærligheds frevens?

Vi bliver i denne tid kaldt fra hjernen tilbage til hjertet, både for at højne energien i vores eget liv, men også for kollektivt at højne menneskehedens energi.

På denne Online workshop får du guidede øvelser, healinger og meditationer der gør hjertet og kroppen til et anker af tillid og kærlighed, med åbne porte til himlen på jorden, via Yeshua-Magdalenes forening og healing.

Via kanalisering, vil den forenede energi af Maria Magdalene og Yeshua, være tilstede, og i kraft af deres kærlighed, visdom og transformerende energi, vil de åbne og heale dig.

Du får det hele tilsendt i form af lydfiler og kan tage workshoppen hjemme i det tempo der er optimalt for dig.

Dyb Healing Af Det Feminine I Dig, Direkte Kanaliseret Fra Den Guddommelige Moder Energi.

DKK 555.00 (including 25% moms)

I denne dybe healingsmeditation og workshop, vil du forbinde dig med den store Moder Gudinde, bla i Moder Marias energi, men også andre store Moder Gudinder er med os
Du vil samtidig modtage healing på relationen til den mor der har givet dig liv i denne inkarnation, og på på egen moderenergi, Der er desuden en karmisk clearing ifht den feminine slægtslinie og moder arketypen.