Sommersolhverv 2017 - Kanalisering fra Master Elohim

solspirsl

Ved solhverv, er der en meget kraftfuld Central Sol indstrømning.

Den Centrale sol er fokus punktet i vores univers for solar grids der forbinder højere bevidstgjorte solar bevidstheder fra flere universer.

De energiskift, forvandlinger og opgraderinger der foregår på Gaia ligenu, i skabelsen af den nye jord og overgangen fra Gaia til New Golden Earth

Er KATALYSATOR for en række events, skift og opgraderinger, der kommer til at strække sig fra galakse til galakse gennem universer.

Vi har som lysende søjler (tidligere lysarbejdere) ikke før kendt ( fået løftet sløret for) HVOR afgørende denne tid, disse skift er, ikke bare for vores lille plet i kosmos, men for enheden, helheden.

Nu ER forvandlingen i gang skift, på skift, på skift, og i et tempo der fremover bare vil accelerere, build momentum.

Havde vi inden kendt omfanget, havde tidligere tiders amnesia, slør, programmeringer, implants og begrænsninger kunnet stoppe evolutionen. Men det er ikke muligt nu

Den højere evolutions maskineri er i gang…stadig større og større skift vil ske, og det vil ske NATURLIGT! Under den universelle lov om evig udfoldelse.

Ifølge den højeste guddommelige plan, ikke bare for menneskeheden, for jorden, men for ALTET.

En lille håndfuld ( i sammenlinging med masserne) af lysende søjler på jorden, har erkendt og samstemt sig med, åbnet sig for deres højeste bevidsthed, og er gået i enhed med Gudsselvet.

Men selvom det i sammenligning med masserne er en lille håndfuld (de magiske 144 på verdensplan) så underkend aldrig det kraftfelt og den bevidsthed som de er, og skaber. - og der kommer stadig flere og flere til.

Et kraftfelt der er katalysator for andre, for opvågning, for en kalden ind i den Guddommelige Essens….og et felt der er forbundet med den stadig voksende kraftfulde lys og bevidstheds indstrøming der er.

Kanalen her sidder med en tanke, kan vi holde til det? Kan den menneskelige organsime holde til det?

De udstrømmere der nu er aktiverede søjler, er blevet nøje forberedt, opgraderet i DNA og cellestruktur fra krystallinsk til diamant baseret, diamant forstået på den måde, at lyset der optages i cellestrukturen optages og lagres ubrydeligt i alle facetter.

Jeres menneskelige organismes næste trin på evolutions stigen,  er Lysende Mennesker, og i er skabt til dette forestående skaberværk.

Jeg er master Elohim fra det fælles Galaktiske Enheds råd. Du har allerede mødt SapirEL, Seraphim som også er en del af dette råd.

Se og kend vores lys i dit hjerte.

Vi er en del af dit Gudsselv, som alle der læser dette, vil have tilsvarende.

Vi, fra dette bevidsthedsplan er nærværende nu, og i tiden frem, i samskabelsen af den Nye Jord.

Det har været afgørende for enheden, at katalysator punktet for alle de kommende skift og skabelser sker fra Jorden, fordi i her, via Kristus impulsen og indstrømningen, har lært en højere kærlighedsvibration at kende, som det eneste stred i kosmos, med netop den frekvens.

En kærlighedsvibration der ophæver dualitet og adskilelse.

En Kærlighed der Ascenderer og transfigurerer og forener.

Det er af afgørende betydning, at den nye skabelse sker i kombinationen af denne kærligheds vibration, og den Universelle Enheds Intelligens.

De søjler som du manifesterer, og andre som dig, er nu trådt i tjeneste

I er kropsliggjorte energiportaler for begge indstrømninger, Kærligheds vibrationen og Enhedens Intelligens.

I holder kærlighedsvibrationen i jeres individuelle farve, tone frekvens, og er samtidig forbundne med Enheds bevidsthedens  Intelligens.

Kanalen her sidder i overvejelser, om dette der kommer igennem nu, er viden der skal sendes ud til de mange?.

Vi siger, at de med øjne vil se, de med ører vil høre, og de med hjerter i samme frekvens vil forstå.

Information i den Nye Jords frekvens er også skiftet. Intet er længere for de få, Alt er åbnet op og tilgængeligt for dem hvis vibration matcher.

Det er uden betydning hvilken træning i det jordiske du har, eller ikke har, det eneste af betydning, er den enkeltes forbundethed til kærligheds vibrationen og den universelle enheds intelligens, mange individuelle veje fører dertil.

Din gave til jorden ved solhvervet er at samle de søjler der bærer templet for den centrale sols indstrømning til moder jord.

Vi vil glæde os til samskabelse.

Master Elohimfra det fælles Galaktiske Enheds råd

 

Kanalisering modtaget af Freja den 16.6 2017

 

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!