WooHOOO.. JEG ER BLÆST BAGOVER!!! - KANALISERING FRA SAPHIREL

18519987_1460731443947872_7909342541483525485_n

DET HER ER SÅ MEGET STØRRE END JEG KUNNE FORESTILLE MIG… ....LÆS HER HVORFOR

Jeg står midt i oprydning efter morgen travlheden, ungerne er afsted og midt i opvasken, kommer der en Engel, en jeg ikke har mødt før.
Jeg mærker kærligheden og en kæmpe bølge af glæde der omslutter mig, og så hører jeg englens stemme i mit indre

”Vi jubler,
Tak for du har åbnet en vej for os til alle de mennesker vi så gerne vil i dybere kontakt med….

Tiden nu er så vigtig, samarbejdet mellem vågne sjæle, og lysets hjælpere er så vigtig.

Mange af dem der kommer din vej, og via dig får forbindelse med os, har en rolle at spille i den bevidstgørelse, opvågning og opstigning der er i gang på jorden nu.

Mange af dem vi nu får kontakt med, vil have gamle sjælsaftaler om, i dette liv at stå ved, og manifestere sig som broer mellem jorden og himlen. I er regnbue folket som legenderne fortæller om.

Jeg taler for et råd af engle, hvor alle engle, fra alle frekvensbånd er samlede med det ene formål, at skabe kontakt og forbindelse, så vores hellige opgave, vores del af den Guddommelige plan, kan træde i kraft.

Vi har i uendelige tider strømmet, sendt vores kærlighed, vores lys, vores støtte til jordens liv i alle former.

I den tid der er nu, bliver adskillelsen og afstanden mellem jord og himmel gjort mindre og mindre.
Når i som menneskehed, samlet træder ind i den Nye Gyldne Æra på den Nye Jord, er det himlen på jorden der er manifesteret.
Du går, med andre som dig forrest, og åbner vejen.
Du og i, er allerede forankrede i den Gyldne Æra, på Den Nye Jord, men i er stadig et fåtal på planeten.

Planen er at ALLE på jorden vil få muligheden for at gå den vej. Ikke alle vil vælge det, men alle vil få muligheden.
Du, og de mennesker der kommer din vej, er dem der skaber, dem der forvandler, dem der får det til at ske.

Derfor er der brug for ALLE der ved de har en gave til jeres fælles jord.

Du er som kanal en af dem med størst spændvidde, du kan arbejde rent med de meget kraftfulde og intense energi indstrømninger der kommer via Aquarius, og den Nye Jord.
Ikke alle er skabt, så deres energi systemer kan rumme energierne i så intens indstrømning.

Derfor har vi kontaktet dig. Da vi sagde, ”det er vigtigt” og ”der er mange der venter”, gav vi dig ikke årsagen, som du nu får.
Nu er processen sat igang, og den tvivlende del af dit menneske må følge med i tillid.

Vi har i mange år arbejdet sammen med dig, og fulgt dit virke, og vi ved, at vi via dig, kan komme til alle de sjæle, som vi skal arbejde sammen med.

Jeres klode, og store dele af den menneskelige fælles bevidsthed henligger i mørke, der er tydelige paraleller til tiden omkring Atlantis fald
Hos mange mennesker, ligger der slør omkring hjertet og den højere bevidsthed.

Selvom opvågningen og opstigningen er i gang, og balancen er tippet mod lyset, er der brug for en kraftfuld, målrettet og stor indsats og indstrømning, af netop det lys, og de kærligheds frekvenser, der strømmer fra vores rige. Engleriget.

De sjæle, der nu strømmer til, og hører dette kald fra os gennem dig, tror måske i første omgang, at det blot er deres egen personlige kontakt til os der er formålet, den forskel det kan gøre i deres liv.

Rigtig rigtig mange af dem vil, komme til at betyde så meget for helheden.
Netop som levende broer, som udstrømmere af lys og kærlighed, hvor ønsket om at tjene helheden, står frem før alt andet, ligesom den primære energi i engleriget. At være i lysets tjeneste, at stå til rådighed.

Der har ikke tidligere i menneskehedens historien været tale om så omfattende, rent og klart samarbejde mellem mennesker og engleriget, og det er fordi I nu, via den udviklingsvej i allerede har gået, og den opstigning som er i gang nu, har nået et bevidsthedsniveau, hvor i er mere parate til at erkende og vide, at i ikke er adskilte fra os, fra det Guddommelige, men at vi er et, blot eksisterende på forskellige frekvens bånd.

Den store plan har altid, gennem alle tider, været at få lyset manifesteret i stoffet…få himlen ned på jorden, få forenet Gud - Sjæl og Menneske.

Den åbning, og formidling du giver på det kommende kursusforløb, er fuldspektret, som regnbuen, og det er vigtigt, at også de højere vibrerende engle energier og bevidstheder får broer til menneskeheden nu.

I tidligere tider, har der været en grænse, fordi bevidstheden i det menneskelige ikke var høj nok, og det menneskelige stof ikke var i en høj nok vibration, til at kunne rumme kontakten med de højere engle frekvenser.

Vi har kunnet arbejde med jer fra energiplanerne skytsengel, ærkeengle og hjælpe engle, få har kunnet være i kontakt med solengle.

Nu er de mennesker, de sjæle der hører dit kald, og reagerer på din frekvens, klar til at modtage de højere vibrerende engle energier, de Galaktiske engle, De Atlantiske, Lemuriske og Elohims... og endu flere.

Når disse højere engle frekvenser får adgang til jordplanet via menneskernes hjerter, intention og vilje, kan en ny skabelses periode træde i kraft.

Når historien skrives i Livets Bog, vil i blive kendt som regnbue folket der forankrede regnbuebroen mellem jord og himmel.

Vi takker dig, Vi glædes, Vi står klar.

I lys og kærlighed”

SaphirEl
(betyder klar transparent, Guddommelig kommunikations energi, højere hjertes kærlighed og glæde, I tjeneste. Tals person fra Englenes Højere Råd)

SÅÅÅ, PHEEW... Kære Mennesker, nu ved vi lidt mere om hvad der venter jer hvis i melder jer til Angelic Lovespace Kurset... (i didnt see that coming!....)
https://frejashjerte.simplero.com/p…/56689-Angelic-Lovespace

Du kan komme med på et gratis webinar den 3.6 hvor jeg fortæller mere, og formidler en kontakt til din Skytsengel.
https://frejashjerte.simplero.com/…/61623-DU-ER-KUN-EN-ENGE…

Del gerne i dit netværk

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!