DU HAR ET VALG - NU Inspiration om Ankringen af Den Nye Jord, Den Gyldne Tid og Det Lysende Menneske

17991982_10212419897389973_4586261844623715428_n
Siden fuldmånen i februar, og den første formørkelse, er der åbnet til portaler, bevidstheds og frekvens lag vi tidligere ikke har været i kontakt med.
 
Måske har du hørt om at der findes Grids, netværk af energi der forbinder liv, bevidsthed, intentioner, både i Moder Jord, i menneskeheden, og det der ligger omkring jorden det krystallinske grid.
 
Disse Grids er også tilstede i dig, og i os.
Da det var fuldmåne og formørkelse i februar, åbnede kontakten til et grid der ligger længere ude og skaber forbindelse mellem sole i vores univers og andre universer.
Her til nymånen og Solformørkelsen åbnede endnu en portal, men denne gang til den indre jord. Kombinationen af de to åbner nye afgørende muligheder, både for dig, og os og Jorden
 
Jeg har arbejdet med disse energier med mine Ascension Master hold. Der ligger en afgørende vigtig opgave for lysarbejdere, lys bringere, lys krigere i dette arbejde.
Alle der er kaldet til at arbejde med jordens opstigning, Ascension, Lys til, på, i Jorden bærer i sig koder, nøgler der kan ankre den Nye Jords frekvens og energi på og i vores jord, vores dimension, og på den måde være medskabere af den Nye Gyldne Jord, Den Gyldne Tid.
 
Det er NU kære ven, du kan vælge at træde i kraft med DIN kraft, være den bro, det anker og træde ind i den Nye Jords Frekvens, være med i fødslen, skabelsen også af det Nye Lysende Menneske i dig.
 
Jeg får ind fra Spirit, at selvom jeg normalt kun ville arbejde på dette højfrekvente plan med mine Ascension Masters, som jeg ved er trænede i high level energiarbejde og processer, så insisterer de på, at der er flere der kan bidrage med deres koder.
Flere der er klar til det skridt, det valg.
 
Du og I er vigtige. Du og I har en betydning. NU.
 
Processen med at sætte disse koder, nøgler ind i den Nye Jords Anker i Moder Jord, varer frem til Jævndøgn, hvor der åbnes til endnu et nyt niveau.
Føler DU at du har en rolle i, et bidrag til Jordens opstigning, Acension?
Mærker du glæden, jublen ved tanken om Skabelsen og Fødslen af Den Nye Gyldne Jord, Himlen på Jorden,
 
Kender du dig selv som en af dem vi har ventet på?
En af dem, der aldrig rigtig har passet ind i det eksisterende, fordi du i dig bærer så meget nyt, unikt?
 
Kender du dig selv, som en der skal være med til at skabe den jord, den måde at leve og være til på, som du selv længes efter, og har søgt hele dit liv, måske i mange liv?
Længes du efter fuldt, helt og endegyldigt at vælge at træde ind i højere frekvenslag og oktaver, højere bevidsthed og dimensioner, og være et Lysende Menneske?
Så er du velkommen og ønsket i dette arbejde.
 
Jeg sætter link til en lydfil hvor jeg guider dig igennem processen, optaget på mit Ascension Master Circle hold. Det er ikke for begyndere! (Men det er du heller ikke hvis du har læst med hertil :)) Det er seriøst high level master energiarbejde.
Processen varer ca 90 min. Din investering er kun 111 kr og det er fordi du energimæssigt vælger at investere din selv på en anden måde i dit valg, når du betaler. Det så lav en pris det kan være, for værdien af det du modtager er ubeskrivelig høj. Men alle der er kaldet skal have muligheden for at deltage.
 
Selvom du måske ikke er trænet som Ascension Master, vil din sjæl genkende og kunne følge processen, Praktiser hengivelse til din sjæls visdom, og den guiding der er på lydfilen. og din Sol engel vil være med som en støtte hele arbejdet igennem. Du er beskyttet, dit rum, din krop er holdt sikker og hellig.
Sådan er det, Sådan er det skabt. Tak
Her er din Mulighed
 
 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!